Trouwfotograaf

portret-570

Schaterlachen, verbazing, een traan, echte liefde. Meer dan een klik.

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Ik ben Eline, heel mijn leven gek op bruiloften en ben ruim 10 jaar werkzaam als (bruids)fotograaf & designer. Met originele beelden en veel detail leg ik jullie onvergetelijke dag vast. Herinneringen voor een leven lang.

Gespannen handen van jullie ouders, een glimlach van je zus, het schaterlachen tijdens de ceremonie van jullie vrienden en alle belangrijke momenten op jullie huwelijksdag. Ik leg alle emoties met liefde voor jullie vast. Er zijn ook momenten die niet gezien worden door jullie zelf, maar wel door mijn lens! Ook daarmee verras ik graag. Ik vind het belangrijk om vooral júllie stijl uit te vergroten en het complete verhaal van jullie dag vast te leggen.

Wist je dit?

Wist je dat jullie ook voor gepersonaliseerde styling zoals menukaarten, flesjes water, uitgebreide weddingstationery en zelfs een videoclip van jullie dag bij mij terecht kunnen? Hou mijn social media in de gaten!

Met mijn ervaring en kennis hoeven jullie je geen zorgen te maken over de foto’s op jullie trouwdag. Ik ben er vaak vanaf het moment van de make-up tot aan het diner, de openingsdans of zelfs tot en met het feest. Maar ook voor een gedeelte van de dag kun je mij boeken. Tijdens de bruidsreportage stel ik jullie op je gemak en weet ik altijd iets extra’s toe te voegen voor een speciaal beeld.

Maak vandaag nog een afspraak!

Spreekt mijn werk jullie aan en willen jullie meer ontdekken? Maak direct een afspraak om kennis te maken. Ik vertel jullie graag alles over de mogelijkheden voor dé dag.

 

Bekijk hieronder mijn masterclass!

VOLG MIJ VIA DE SOCIALS
0
BRUIDSFOTO'S
0
BRUIDSVIDEO'S
0
EVENEMENTEN
0
KOPJES KOFFIE

MAAK EEN AFSPRAAK

MET JA BRUIDSFOTOGRAFIE BRABANT