Veel gestelde vragen

1

Hoelang duurt het voordat we de foto’s ontvangen na onze huwelijksdag?

Binnen 4 weken ontvangen jullie de fotografie & er wordt in de eerste week na jullie huwelijk een preview gestuurd van 3-5 sfeerbeelden.

2

Mogen wij alle fotografie en video plaatsen op bijvoorbeeld social media?

Jullie mogen de foto’s onbeperkt gebruiken voor privé doeleinden. Omgekeerd mag JA Bruidsfotografie Brabant de beelden gebruiken voor eigen zakelijke promotie en acquisitie. Zo zullen de beelden onder meer onderdeel uit mogen maken van een portfolio, op de website geplaatst worden, voor Awards worden ingestuurd en gebruikt worden op social media.

3

Ben je alleen werkzaam in Brabant?

Zeker niet! Liefde mag vastgelegd worden door heel het land.

4

Wat nou als je ziek bent?

Als ik wegens ziekte of ander lichamelijk letsel niet in de gelegenheid ben om de bruiloft te fotograferen, zal ik er alles aan doen een vervangende fotograaf te vinden, die een soortgelijke stijl van fotografie hanteert en de werkzaamheden tegen dezelfde voorwaarden zal verrichten.

5

Een sfeervideo op dezelfde dag. Hoe werkt dat precies?

De sfeerbeelden worden gemonteerd op mooie muziek die bij jullie past tot een echte persoonlijke videoclip. In overleg monteer ik deze op mijn werkplek of ter plaatse op jullie trouw/feestlocatie. Via een linkje in de mail kunnen jullie de bruidsvideo gemakkelijk downloaden.

MAAK EEN AFSPRAAK

MET BRUIDSFOTOGRAFIE BRABANT